Policarbonat celular „SELEX”

1_7fF341m 2_Pm6mFyP 5_iSHkZDM 7_8hkJqY4

Policarbonat celular „SELEX”

Garanție 15 ani!!!

Mărimile standard 2100*6000

Policarbonat celular „SELEX” (RUS)

Se confecționează pe baza materiilor prime Makrolon ale companiei “Bayer” (Germania).

Policarbonatul celular SELLEX sunt foile în care 2 sau mai multe straturi subțiri de policarbonat sunt legate prin nervuri longitudinale. Materialul din care sunt realizate foile, prin metoda de extrudare, le conferă o înaltă ductilitate, și o rezistență ridicată la impact. Foile au un preț accesibil și o masă destul de mică.

Policarbonatul celular SELLEX face parte din categoria materialelor de refractare (neinflamabile, de auto-stingere). Ca consecință, poate fi utilizat intr-o gama vasta de temperaturi de la -40 ° C până la + 120 ° C. Difuză bine razele solare (foile bronze au o capacitate de difuzie mai mică) are un coeficient scăzut de transmisie de căldură, izolație fonică de înaltă calitate, rezistent la substanțe chimice (apă, acizi slabi, uleiuri, săruri), poate fi îndoit în stare rece iar formatul mare a foii vă permite să realizați structuri arcuite și boltite. Foile sunt acoperite cu folie protectoare care împiedică deteriorarea în timpul transportării. Iar greutatea mică (de la 0,83 la 1,7 kg / m2) vă permite să reduceți volumul structurilor de susținere și să facilitați considerabil instalarea.

În plus, foile sunt acoperite cu un strat protector, care conține stabilizatori UV și, prin urmare, protejează împotriva radiațiilor dăunătoare (trebuie să acordați atenție orientării panoului în timpul instalării, deoarece foile au protecție împotriva radiației UV unilaterală). Pătrunderea radiațiilor infraroșii este de asemenea minimă, astfel încât căldura rămâne în interior, creând un “efect de seră”, ceea ce reprezintă un avantaj în utilizarea acestui material atunci când sunt vitrate serele, grădinile de iarnă etc. Toate tipurile de panouri SELLEX (transparent, mat, bronz, albastru , turcoaz, verde) bine difuză lumina, reflectând razele de pe toate suprafețele și având următoarele dimensiuni standard: lungime – 6 m, lățime – 2,1 m, grosime – 4/6/8/10 mm. Durata de viață a foilor celulare – 15 ani.

Se folosește la fabricarea serelor, copertinelor, acoperișurilor pentru foișoare, pereților despărțitori, grădinilor de iarnă, stațiilor de transport public, cabinelor de telefon, galeriilor pietonale, ecranelor de izolare fonică, panourilor publicitare, panourilor publicitare luminoase, în design interior, a ușilor sia pereților despărțitori pentru oficii.